apuntat

 

Si ja has visualitzat els reptes i veus que tens una solució TIC que hi pot donar resposta, només cal que omplis el formulari d'inscripció ja en formaràs part del concurs. Les inscripcions es tancaran el 15 d'octubre.

En aquest formulari hi haureu d'adjuntar material de documentació detallat del vostre producte, i si podeu adjuntar algun enllaç per a visualitzar el funcionament de la vostre solució amb un vídeo per exemple, encara millor.

Un jurat d'especialistes s'encarregarà de filtrar la informació de tots els participants i, si cal, contactarà amb vosaltres per tal de tenir més informació del producte que oferiu.

Recordeu que el tipus de solucions que es busquen estan en l'àmbit de les apps mòbils, o bé en l'àrea de l'Internet of Things o en el món del software Big Data.


Els premis que s'ofereixen són:

1r.- 5.000€ + 3 entrades al SCEWC

2n.- 3.000€ + 3 entrades al SCEWC

3r.- 2.000€ + 3 entrades al SCEWC

Els 3 guanyadors també podran presentar la seva solució al Smart City Expo World Congress a l'estand de la Generalitat de Catalunya.

Premi especial: Realització d'una prova pilot del producte a l'ajuntament de Sabadell

Premi KEIRETSU FORUM:  Participació a un Global Keiretsu Forum, a qualsevol de les seus a Espanya, i a les sessions de formació prèvies.


Nota important: Si voleu optar a realitzar un pilot, heu de saber que l'ajuntament d'entrada no té obligació d'assumir cap cost del projecte. En aquest sentit, si no teniu interès en ser partícips de cap prova pilot, feu-ho explícit.

Si teniu qualsevol dubte respecte les bases del concurs, ho podeu preguntar dirigint-vos al correu smartcatalonia@gencat.cat.

Ets una pime o un emprenedor amb una solució adequada pels reptes plantejats? Apunta't al concurs! La data límit és el 15 d'octubre de 2018.

Data d'actualització:  15.05.2018