• Imprimeix

Economia

 • Autodiagnosi TIC per a empreses de comerç i serveis

  Eina d’autodiagnosi en línia que permet a les empreses del sector comerç i serveis identificar, d’una manera ràpida, senzilla i àgil, l’estat de maduresa digital del negoci i que esdevindrà el punt de partida per al programa de la transformació digital del comerç.

 • PIME digital

  El pla PIME digital impulsa a les PIMES catalanes el procés de transformació digital que incorpora la introducció a l’empresa d’aquesta capa de serveis i/o productes TIC més avançats orientats a enfortir la seva competitivitat i productivitat, disposant també d’activitats per aquelles pimes que es trobin en un estadi més bàsic de digitalització.

 • Indústria 4.0

  El concepte Indústria 4.0 (també conegut com a indústria intel·ligent o ciberindústria del futur) correspon a una nova manera d'organitzar els mitjans de producció. L'objectiu que es vol assolir és la posada en marxa d'un gran nombre de fàbriques intel·ligents (smart factories).

 • Smart Destination

  Actualment, i fruit de l’acord assolit amb la Generalitat de Catalunya i la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret de Mar, formada per empresaris del sector privat de Lloret de Mar, s’està desenvolupant el Pla operatiu de reconversió turística de Lloret de Mar, un pla que dóna continuïtat al Pla estratègic de turisme de Lloret 2010-2104 i al Pla estratègic de turisme de Catalunya, que ha de contribuir a la modernització i reconversió integral de la destinació.

 • Tallers Turisme 2.0

  El turisme és un sector en el qual les tecnologies tenen encara un important recorregut. La Direcció General de Turisme, amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, organitza una nova edició del cicle de Tallers de Turisme 2.0, un conjunt de seminaris de caràcter formatiu.

 • Esade Creapolis Retail Forum

  El Departament de Presidència, a través de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital dóna suport a Esade Creapolis en l’execució del Retail Forum, la nova plataforma de trobada, intercanvi i coneixement que neix per fomentar la innovació i transformació del sector del retail.

 • Future Industry Congress

  El congrés sobre indústria avançada, digital i connectada és un espai a on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic de la fabrica del futur i la quarta revolució industrial.

 • Fira In(3D)ustry

  In(3D)ustry és la fira d'impressió 3D impulsada per Fira de Barcelona amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, HP i d'altres empreses i agents.

 • Barcelona Games World

  El Barcelona Games World és una fira centrada en el sector del videojoc organitzada per l’Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona.

 • OpenCamp

  Open Camp és una innovadora iniciativa empresarial promoguda per un grup d’emprenedors, productors, operadors i inversors de Barcelona orientada a desenvolupar els primers parcs experiencials del món dedicats a l’univers de l’esport.