• Imprimeix

Programa per a la transformació digital

Programa d’assessorament, acompanyament i formació per a pimes de qualsevol sector amb l’objectiu d’ajudar-les i guiar-les en el camí per a transformar-se digitalment.

Programa per a la transformació digital

La transformació digital és el procés mitjançant el qual les empreses i organitzacions transformen el seu model de negoci fent servir les diferents tecnologies digitals.


El programa per a la transformació digital de Pimec, engegat aquest 2018, està pensat per acompanyar a les pimes en aquesta transformació digital en qualsevol dels àmbits empresarials (de gestió -ERP, CRM...-, marketing digital, anàlisi de dades, innovació tecnològica, etc.). El programa consta de tres fases:

  1. Assignació d'un consultor expert en transformació digital que farà diagnosi del grau de digitalització de l'empresa. Situació actual i detecció de mancances i punts febles a millorar.
  2. Master classes per grups d'empreses amb experts d'alt nivell en diferents àrees: lideratge, innovació, tecnologies existents, analítica de dades, etc.
  3. Informe final i propostes de millora. Propostes d'acció a dur a terme per tal de començar aquesta transformació digital. Acompanyament del consultor expert assignat durant els 6 mesos posteriors per resoldre dubtes durant la implementació de les accions.

A més, també inclou entrada i tour VIP al Mobile World Congress (valorat en 4.900€), entrada a la fira Advanced Factories i al BIZ Barcelona, visites al Supercomputing Center i a Eurecat.

Objectius

Facilitar a les micro, petites i mitjanes empreses un “road map” o full de ruta així com els coneixements per començar la seva transformació digital i d’aquesta manera adaptar-les al nou mercat cada cop més digital que està esdevenint i fer-les més competitives.

 

Líder i participants

Líder                       Participants

png_PIMEC_Generic        logo_gene   MWCAPITAL   BIZ_BARCELONA   eurecat_logo   

 

                   BCN_SuperComputing_Logo   advanced_facories

Data d'actualització:  09.02.2018