• Imprimeix

Instal·lació i configuració

El fitxer de descàrrega és un arxiu comprimit amb el format zip. Tots els sistemes suportats permeten tractar aquests arxius de sèrie, sense necessitat d'instal·lar eines de tercers.
Si rebem un missatge d'error en intentar descomprimir el fitxer, és possible que la descàrrega no hagi finalitzat correctament. Torneu a provar a descarregar l'EinesTIC.
La Guia d'instal·lació i configuració de l'EinesTIC dóna informació específica de com s'ha de fer la instal·lació en cada plataforma.

La Guia d'instal·lació i configuració de l'EinesTIC explica com s'ha de fer la instal·lació en cada plataforma.
Quan es faci la instal·lació en sistemes Windows Vista, 7 i 8, és especialment important tenir en compte els “Passos previs” per tal d'evitar problemes durant la instal·lació.

És possible que l'assistent de configuració inicial es mostri més enllà del primer cop en què s'inicia l'aplicació. Si això passa, és molt possible que per alguna raó el tauler de control no estigui connectant amb la base de dades i llavors no trobi cap configuració bàsica per a poder treballar amb el paquet ofimàtic de l'EinesTIC.
Donat aquest cas, sortiu de l'assistent (premeu el botó Surt) i torneu a iniciar el tauler de control. Si no es corregeix, torneu-ho a intentar reiniciant l'ordinador.
Un problema freqüent amb la base de dades és l'accés al port 3307. La instal·lació d'un nou antivirus o tallafocs pot afectar aquesta configuració. Si en obrir l'aplicació o en entrar en qualsevol opció de facturació o contactes, es genera un error de comunicació amb la base de dades assegureu-vos que les indicacions descrites en el punt Passos previs de la instal·lació se segueixen complint.

Tot el programari inclòs a l'EinesTIC està en català. No obstant, algun component utilitza la configuració regional del Windows i això pot ser que no surti en català a totes les màquines.
Per canviar les opcions d'idioma haurem d'anar al Tauler de control del Windows i dins de l'apartat de Configuració Regional i d'idioma verificarem que l'idioma seleccionat sigui el català.