• Imprimeix

Turisme i oci

 • Smart Destination

  Actualment, i fruit de l’acord assolit amb la Generalitat de Catalunya i la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret de Mar, formada per empresaris del sector privat de Lloret de Mar, s’està desenvolupant el Pla operatiu de reconversió turística de Lloret de Mar, un pla que dóna continuïtat al Pla estratègic de turisme de Lloret 2010-2104 i al Pla estratègic de turisme de Catalunya, que ha de contribuir a la modernització i reconversió integral de la destinació.

 • Tallers Turisme 2.0

  El turisme és un sector en el qual les tecnologies tenen encara un important recorregut. La Direcció General de Turisme, amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, organitza una nova edició del cicle de Tallers de Turisme 2.0, un conjunt de seminaris de caràcter formatiu.

 • Esade Creapolis Retail Forum

  El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a través de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital dóna suport a Esade Creapolis en l’execució del Retail Forum, la nova plataforma de trobada, intercanvi i coneixement que neix per fomentar la innovació i transformació del sector del retail.

 • Barcelona Games World

  El Barcelona Games World és una fira centrada en el sector del videojoc organitzada per l’Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona.

 • Sónar+D

  Sónar+D és un congrés internacional que aglutina un conjunt d’activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals que això comporta.

 • Fòrum TurisTIC

  Congrés sobre l'aplicació de les TIC al sector del Turisme i punt de trobada entre oferta i demanda d'empreses TIC i Turisme. Espai on es donarà resposta a les necessitats tecnològiques de les empreses turístiques.

 • Gamelab

  La fira internacional del videojoc i de l'oci interactiu El suport de la Generalitat de Catalunya i d’altres institucions catalanes per portar a Barcelona la fira Gamelab forma part d’un programa específic d’impuls del sector dels videojocs al nostre país dins del marc de la nova estratègia digital de Catalunya amb la qual el Govern pretén crear un Pol d’Innovació de la Societat Digital, generador de competitivitat, creixement econòmic i benestar social.