• Imprimeix

Barcelona Games World

El Barcelona Games World és una fira centrada en el sector del videojoc organitzada per l’Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona.

Barcelona Games World

La Barcelona Games World està organitzada per l'Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona. Les principals companyies del sector dels videojocs també hi participen. A la Fira es presenten les últimes novetats de la indústria i el públic té l'oportunitat de provar-les abans d'estar disponibles a les botigues. Els productes vinculats a la realitat virtual tenen una forta presència.

La Barcelona Games World acull grans competicions de videojocs com les de la Lliga PlayStation, l'GAME E-sports o la Liga de Videojuegos Profesional (LVP), on juguen tant equips aficionats com equips professionals.

L'organització de la BGW arriba en un moment en què el mercat de videojocs s'ha consolidat com la primera indústria audiovisual a Espanya generant més de 1.000 milions d'euros anuals. A Espanya hi ha més de 13 milions d'usuaris de videojocs, segones les dades de la Federació Europea de Software Interactiu (ISFE). Unes xifres que posicionen al nostre país entre els primers d'Europa amb més número d'usuaris, només per darrere de França, Alemanya i Regne Unit.

L'Associació Espanyola de Videojocs (www.aevi.org.es) és l'organització sectorial que representa tota la cadena de producció de la indústria dels videojocs a Espanya. AEVI està integrada actualment per 14 companyies que representen més del 90% del consum al mercat espanyol: Activision-Blizzard, Disney Interactive, Electronic Arts, GAME, Koch Media, Microsoft, Bandai Namco Entertainment, Nintendo, Novarama, Sony Computer Entertainment, BadLandGames, Take Two Interactive, Ubisoft i Warner Interactive.

Àmbit: videojocs

Objectius

És una oportunitat de trobar nous públics i mercats, generar sinergies entre els professionals de la indústria i descobrir el potencial dels videojocs en l'àmbit econòmic, cultural i educatiu.

Líder i participants

Líder                                                                                   Participants

                                       

Data d'actualització:  04.08.2016