• Imprimeix

Big Data Congress

Es tracta de l’esdeveniment de referència sobre Big Data a Catalunya. És un espai a on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic Big Data, compartir experiències i crear un clima de networking entre tots els assistents.

Big Data Congress

Es tracta d’una jornada centrada en la presentació de tendències i casos d’èxit reals per tal de mostrar com es pot extreure valor de les dades per gestionar de forma més eficaç i eficient les necessitats dels ciutadans i dels clients. Són sessions orientades a examinar casos d’ús en analítica de dades, infraestructures Big Data i eines de visualització de la informació. També es presenten tendències i casos d’ús tecnològics en analítica de dades, infraestructura Big Data i eines de visualització de la informació.

Àmbit: Big Data

Objectius

  • És el punt de trobada obligat de professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit del Big Data i el Data Analytics.
  • Es presenten casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals i les tendències i l’estat de l’art de les tecnologies Big Data.
  • És un esdeveniment on compartir experiències i formar part d'un sector en constant creixement, que genera negoci i ocupació.

Líder i participants

Líder                                     Participants

                         

Data d'actualització:  02.12.2015