• Imprimeix

Fira In(3D)ustry

In(3D)ustry és la fira d'impressió 3D impulsada per Fira de Barcelona amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, HP i d'altres empreses i agents.

Fira In(3D)ustry

La primera edició es va realitzar del 21 al 23 de juny de 2016 al pavelló italià del recinte de Montjuïc amb la participació total de 3.333 visitants i 40 expositors. Aquest nou esdeveniment d'àmbit internacional vol analitzar el present i el futur de la fabricació avançada i additiva, coneguda popularment com a impressió en tres dimensions (3D). El certamen, que es defineix com un ‘hub' global, aplega a tots els segments configuren l'ecosistema de la fabricació avançada i additiva per tal de fomentar la millora tecnològica d'aquests innovadors sistemes.

Així, a In(3D)ustry participen signatures de quatre indústries usuàries (health care, transport -automòbil i aeronàutica-, retail and consumer i arquitectura i hàbitat) que llancen els seus reptes de futur als expositors del certamen, grans experts en impressió 3D que, al seu torn, mostraran els seus casos d'èxit i revelaran com aquesta tecnologia pot ser aplicada, de manera exitosa, per aquests quatre sectors.

Àmbit: Impressió 3D

Objectius

Un dels principals objectius de l'IN(3D)USTRY és posar en contacte les empreses expertes en impressió 3D amb aquells sectors amb més possibilitats d'aprofitar aquesta tecnologia disruptiva. En aquest sentit, han participat companyies de sectors diversos, com salut, aeronàutica i transport, productes de consum i comerç, hàbitat i construcció.

Data d'actualització:  04.08.2016