• Imprimeix

Fòrum TurisTIC

Congrés sobre l'aplicació de les TIC al sector del Turisme i punt de trobada entre oferta i demanda d'empreses TIC i Turisme. Espai on es donarà resposta a les necessitats tecnològiques de les empreses turístiques.

Fòrum TurisTIC

El fòrum TurisTIC és l'espai per conèixer i debatre sobre l’aplicació de les TIC en el sector del Turisme amb focus especial amb les darreres novetats en aplicacions mòbils.
Vol ser molt més que un congrés sobre les TIC aplicades al sector turístic, es tracta d’un punt de trobada sobre l’oferta (sector TIC) i la demanada tecnològica (sector turístic).
El fòrum TurisTIC genera sinèrgies entre ambdós sectors, dinamitza i crea noves oportunitats de negoci. És un espai en el que es presenten les últimes solucions tecnològiques i novetats en aplicacions mòbils, així com iniciatives de recerca i tendències internacionals. El Fòrum gira entorn a com les noves tecnologies enforteixen el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en un entorn canviant i en constant evolució.
Va adreçat a responsables i directius d'empreses del sector turístic, desenvolupadors, empreses creadores i usuàries d'apps, plataformes i operadors mòbils, associacions empresarials del sector turístic, responsables de consorcis de promoció turística, actors públics del sector turístic, cambres de comerç, associacions tecnològiques, emprenedors i responsables dels sector TIC i no TIC, responsables d'innovació tecnològica i centres de recerca TIC i turisme.

Àmbit: Turisme

Objectius

  • Contribuir al creixement de les empreses turístiques promovent i potenciant l’ús de les TIC per fer-les més innovadores.
  • Generar sinergies i col·laboracions.
  • Conèixer les últimes tendències en tecnologia i turisme i els reptes de futur als quals s’enfronta el sector.
  • Identificar les necessitats TIC de les empreses turístiques i promoure solucions tecnològiques innovadores pel sector Turisme
  • Crear nou coneixement d'ambdós sectors

Líder i participants

Líder                                     Participants

                  

Data d'actualització:  17.07.2015