• Imprimeix

Future Industry Congress

El congrés sobre indústria avançada, digital i connectada és un espai a on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic de la fabrica del futur i la quarta revolució industrial.

Future Industry Congress

En la primera edició es va parlar de la fàbrica 4.0, un nou paradigma interconnectat on conflueixen les tecnologies industrials i digitals i que comporta nous processos de fabricació, l’ús intel·ligent dels recursos energètics i materials, així com a la integració de sistemes automatitzats que deriven en una indústria més eficient i competitiva.

Eurecat, organitzador de la 1a edició del Future Industry Congress, adopta un rol fonamental en aquest nou escenari, com a centre tecnològic generador de coneixement i com a pont entre els avanços en R+D i el sistema productiu.

Future Industry Congress recull la tradició de difusió tecnològica que tant ASCAMM com BDigital realitzaven abans de la fusió en el centre tecnològic Eurecat. Aquest congrés ha pres el relleu del BDigital Global Congress, referent a Catalunya sobre innovació digital que l’any passat va celebrar la seva 17a edició, i el Forum Ascamm, esdeveniment dedicat a la innovació en el sector industrial que va celebrar 10 edicions el 2015.

És el punt de trobada obligada de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la recerca industrial.

Àmbit: Smart Economy

Objectiu

  • Contribuir al creixement de les empreses i la indústria, promovent i potenciant l’ús de les tecnologies més avançades, per fer-les més innovadores.
  • Reunir al teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia i la recerca industrial.
  • Identificar les necessitats d’Innovació i promoure solucions tecnològiques innovadores pel sector industrial.
  • Creuar oferta i demanda del sector industrial i tecnològic i generar nou coneixement per a tots dos sectors.

Líder i participants

Líder

Data d'actualització:  04.08.2016