• Imprimeix

IoT Solutions World Congress

L'IoT Solutions World Congress és l'esdeveniment internacional centrat en la indústria que aplega líders de pensament i organitzacions tecnològiques per presentar les darreres innovacions i les solucions disponibles en el camp de l'Internet of Things (IoT).

IoT Solutions World Congress

L’IoT Solutions World Congress Barcelona (ISWC), és el congrés internacional que connecta l’IoT i la indústria. El congrés s'adreça als agents industrials de tots els sectors, però principalment als de transport i logística, manufactura, sanitat, energia i utilitats.
Compta amb la participació dels ponents més rellevants de l’IoT i empreses líders internacionals per opinar, inspirar i intercanviar coneixements i idees al més alt nivell per a les implementacions de solucions d'IoT a diferents indústries clau.
El Congrés acull experts d'arreu del món i compta amb moltes activitats com: conferències, sessions de networking, bancs de proves en viu, un mercat d'innovació i una àrea d'exposició amb espais dedicats per empreses tant multinacionals com empreses catalanes d'aquest sector.

 


Pots consultar el catàleg d'empreses catalanes de l'any 2016 clicant en aquesta imatge:

Objectius

  • Congregar les empreses i professionals de la indústria de l’Internet of Things
  • Mostrar les innovacions més rellevants en els diversos àmbits
  • Servir com a plataforma de networking per generar oportunitats de negoci, nous contactes i sinergies entre els participants

Líder i participants

Líder                                                                     Participants

                                            Ffirabarcelona    

                                                                              

Data d'actualització:  17.07.2015