• Imprimeix

Mobile World Congress

El Mobile World Congress l'esdeveniment mundial més rellevant sobre la tecnologia mòbil per impulsar el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, dins l'àmbit de la mobilitat.

Mobile World Congress

El Mobile World Congress és el congrés mundial de tecnologia mòbil que reuneix els gegants de la telefonia i operadores, empreses productores d’APPs, d’antenes, de torres de telecomunicacions, de desenvolupament de noves tecnologies de mobilitat, i centenars d’empreses de diferents tipologies de productes d’aquest sector.

L'edició 2017 va comptar amb l’assistència de més de 108.000 professionals del sector d’arreu del món i va tenir un impacte de 465 milions de euros a Catalunya. Pel 2018 s'han escollit 73 empreses i centres tecnològics catalans de l'àmbit de la mobilitat els quals han tingut la possibilitat de gaudir d'un espai a un dels estands de la Generalitat de Catalunya.

Totes aquestes empreses, majoritàriament pimes, podran fer contactes i networking, guanyaran visibilitat i podran reforçar la seva marca amb nous socis, inversors o clients en la fira més important de la indústria mòbil. Dins del MWC, es distribuiran de la següent manera:

  • Estand Catalonia. 46 empreses s’ubicaran a la part central del Congrés en el pavelló de la Generalitat de Catalunya.
  • Estand Catalonia a l’App Planet. 16 empreses catalanes seran presents a la zona dedicada als desenvolupadors d’aplicacions mòbils.
  • Estand Catalonia Drones. 12 empreses catalanes s’ubicaran a la zona dedicada a un sector que cada any guanya presència a la fira.

D’entre les 73 organitzacions catalanes que participaran al MWC 2018, també hi seran presents quatre centres tecnològics : Eurecat, el Centre de Visió per Computador (CVC), la Fundació i2CAT i el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC).

Objectius

  • Potenciar el sector empresarial TIC català
  • Potenciar el centres tecnològics catalans
  • Pol d’atracció d’empreses tecnològiques internacionals a Barcelona
  • Posicionar Catalunya con centre d’innovació tecnològica.

Líder i participants

Líder                                     Participants

                             

Data d'actualització:  22.08.2013