• Imprimeix

Sónar+D

Sónar+D és un congrés internacional que aglutina un conjunt d’activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals que això comporta.

Sónar+D

Sónar+D es defineix com una trobada amb un enfoc interdisciplinari i intersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les indústries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l’intercanvi de coneixements, el debat, l’exposició del talent i la generació de negoci. El Festival Sónar, en les seves més de dues dècades d’existència, ha fet una tasca històrica de descobrir i presentar propostes d’artistes emergents més enllà de la música que li han donat un valor com a esdeveniment cultural multidisciplinari. Amb Sónar+D amplia aquesta tasca orgànica de recerca (research) a tots els àmbits de les indústries creatives, d’aquí el seu nom: I+D o R+D= Sónar+D.

Àmbits: Continguts Digitals

Objectius

  • Congregar els professionals de l’àmbit de les indústries culturals
  • Mostrar les innovacions més rellevants en els diversos àmbits
  • Servir com a plataforma de networking per generar oportunitats de negoci, nous contactes i sinergies entre els participants

Líder i participants

Líder                                         Participants

                                 

                                                

Data d'actualització:  17.07.2015