• Imprimeix

Collaborative design for smart pupils

Els estudiants de les escoles participants analitzaran la seva escola i faran propostes de millora tot utilitzant el mètode de treball cooperatiu amb una important component d’autoaprenentatge.

Collaborative design for smart pupils

Collaborative design for smart pupils és un projecte finançat per la Unió Europea a través del programa Erasmus+. Durant dos anys, els estudiants de les escoles participants analitzaran la seva escola i faran propostes de millora tot utilitzant el mètode de treball cooperatiu amb una important component d’autoaprenentatge.

Per assolir l'objectiu del projecte, els estudiants de les escoles faran una anàlisi de la seva escola i proposaran mesures per millorar-la. El treball es durà a terme a través de metodologies de co-creació i amb instruments com ara la programació, la robòtica educativa i els serious games.

A banda dels resultats que obtinguin els estudiants, el projecte es complementa amb un estudi de l'impacte que té la participació en processos de co-creació digital en el desenvolupament de les vocacions tecnològiques.

 

Agenda:

 

Participació a la jornada de la Internet Social el 21 de setembre a Barcelona. Per inscriure't a la jornada, clica aquí

Participació a la Fab Lab Efímero el 22 d'agost a Ax-les-Thermes. Per inscriure't a la jornada, clica aquí

Objectius

Reinventar l'escola mitjançant eines digitals que permetin pensar nous mètodes pedagògics col·laboratius i creatius.

Líder i participants

Líder                                     Participants

                     Arize

                                               

Data d'actualització:  27.09.2016