• Imprimeix

Salut

 • Portal AppSalut

  El Portal AppSalut vol fomentar que la ciutadania tingui cura de la seva salut a través d'aplicacions mòbils acreditades.

 • Telecremats

  Es tracta d’una plataforma de telemedicina per a l’assistència remota en el cas d’emergències mèdiques de cremades. El projecte també inclou la validació clínica entre l’hospital de referència (amb el metge especialista) i l’hospital comarcal (amb el metge d’urgències).

 • Pla de mobilitat mHealth.cat

  El Pla de mobilitat mHealth.cat permetrà acostar els serveis sanitaris i de benestar a les persones a través de tecnologies de mobilitat com són els telèfons intel·ligents, les tablets o els ordinadors portàtils i, al mateix temps, facilitar la transformació dels diferents processos assistencials i socials. Es tracta de la primera estratègia mHealth que s’impulsa a tot Europa.

 • Programa públic d’analítica de dades per a la recerca i la innovació en salut a Catalunya - PADRIS

  La reutilització i creuament de les dades massives sanitàries podrà facilitar estudis com, per exemple, el seguiment i la vigilància de fàrmacs, dispositius o implants mèdics de recent introducció, la detecció d’interaccions i efectes adversos que els estudis clínics habituals no hagin posat de manifest, desenvolupar estudis d'efectivitat comparada, seguiment de cohorts de pacients o ampliar el coneixement sobre les malalties minoritàries.