• Imprimeix

ESNC Catalonia Challenge

El ESNC Catalonia Challenge és el certamen català de l'European Satellite Navigation Competition (ESNC), principal concurs internacional d'aplicacions de navegació per satèl·lit.

ESNC Catalonia Challenge

L’European Satellite Navigation Competition (ESNC) és el concurs internacional de navegació per satèl·lit que cada any aplega més de 500 idees de negoci i noves tendències. El ESNC Catalonia Challenge és el concurs que es fa prèviament a Catalunya i que permet a qui el guanyi participar a la final europea de l’ESNC.

Des de la seva creació l’any 2004, l’ESNC ha tingut més de 11.500 participants d’arreu d’Europa que han presentat 3.500 idees de negoci, de les quals han estat premiades més de 270.

El mercat dels drons està en expansió i és un dels que farà servir més els sistemes globals de navegació per satèl·lit ja que requereix una alta precisió en el posicionament i l’orientació. És per això que en l’ESNC s’espera una gran participació d’aplicacions relacionades amb els drons.

Objectius

Potenciar la innovació i la creació de noves empreses i tecnologies en l'àmbit de les aplicacions de navegació per satèl·lit.

Líder i participants

Líder                                     Participants

                

                                                

                                              

Data d'actualització:  04.08.2016