• Imprimeix

Governança radioelèctrica

Projecte per coordinar les polítiques en matèria de comunicacions electròniques i fer un seguiment del nivell de camp electromagnètic a diverses punts del territori.

Governança Radioelèctrica

La Generalitat de Catalunya ha dissenyat la política de la governança radioelèctrica, que té com a principal objectiu coordinar les polítiques de la Generalitat en matèria de comunicacions electròniques i de medi ambient, per tal de millorar l'accés a les xarxes de comunicacions sense fil a la ciutadania en general, i a les seves activitats socioeconòmiques en particular, tot fomentant-ne un desplegament suficient, ordenat, sostenible i respectuós amb les persones i amb el medi ambient.
Per tal d'aconseguir aquest objectiu, la Generalitat ha estat desenvolupant diversos projectes durant els darrers anys, amb la intenció de mostrar a la ciutadania informació objectiva sobre la telefonia mòbil i els camps electromagnètics. Entre aquests projectes, es troben la xarxa SMRF d'equips de monitoratge de mesura contínua del nivell de camp electromagnètic i el projecte GECODIT, d'implementació de metodologies de consens en el desplegament d'infraestructures de telefonia mòbil en entorn urbà.

Àmbit: Comunicacions

Objectius

  • Coordinar les polítiques en matèria de comunicacions electròniques
  • Millorar l'accés a les xarxes de comunicacions sense fil
  • Fomentar un desplegament suficient, ordenat, sostenible i respectuós amb les persones i amb el medi ambient
  • Fer un seguiment del nivell de camp electromagnètic a diversos punts del territori

Líder i participants

Líder                                     Participants

                

Data d'actualització:  10.11.2014