• Imprimeix

Participa-hi

El web SmartCatalonia és una mitjà de comunicació especialitzat en continguts TIC i s’adreça a aquells sectors on els professionals del nostre país poden compartir sinèrgies i experiències que ajuden a potenciar la competitivitat de les empreses TIC de Catalunya.

Des d’aquest espai web es vol ajudar a les empreses i professionals a difondre les seves activitats al sector TIC de Catalunya i els seus àmbits d’especialització i per això s’ofereixen diverses vies de comunicació:

Proposa una notícia on la vostra empresa i/o entitat sigui la protagonista
Cal que envieu l'escrit de la notícia mitjançant el següent formulari de contacte i l'equip de redacció de SmartCatalonia es posarà en contacte amb vosaltres.

Proposa una jornada (conferència, taula rodona, presentació, etc.) que organitzeu
Cal que envieu la informació de la jornada mitjançant el següent formulari de contacte i l’equip de redacció de SmartCatalonia valorarà la proposta i si s’adiu amb els criteris del web la publicarà.

Proposa un curs o taller que organitzeu
Cal que envieu la informació del curs o taller que organitzeu mitjançant el següent formulari de contacte i l’equip de redacció de SmartCatalonia valorarà la proposta i si s’adiu amb els criteris del web la publicarà.

 

SmartCatalonia establirà una temporalització d’impactes comunicatius segons els criteris d’interès tècnic i de coneixement en cada cas.