• Print

Contribueix en el futur de la recerca i la innovació a Europa

La Generalitat ha obert una consulta pública que permet a la ciutadania contribuir en el posicionament del Govern en el programa de finançament a la recerca i la innovació europees en el període 2021-2027.

26/07/2017 15:07
fp9

La Unió Europea ha iniciat els treballs per definir com serà el programa de finançament de la recerca i la innovació europees en el període 2021-2027, que provisionalment s’anomena FP9 i que seguirà la feina del programa Horizon2020.

Tenint en compte que els projectes catalans han aconseguir un 2,6% dels fons del programa actual, la Generalitat s’ha proposat aprofitar l’ocasió per identificar els temes claus dels propers anys i influir en la definició de l’FP9. D’aquesta manera, l’executiu s’assegurarà que les prioritats més importants del país hi quedin reflectides.

En aquest sentit, la Generalitat ha obert una consulta pública en la que persones i entitats vinculades al món de la recerca i la innovació, a l’empresa i la ciutadania en general podran donar-hi la seva opinió.

Els resultats d’aquesta enquesta s’incorporaran, conjuntament amb l’opinió de diversos grups d’experts, en el document que el Govern presentarà a la Unió Europea.

Per participar en l’enquesta només cal seguir aquest enllaç. Al final de l’enquesta s’hi pot carregar el document de posicionament.

Si hi ha cap incidència tècnica, cal contactar amb spei.agaur@gencat.cat.

La voluntat és identificar els temes clau dels propers anys i influir en la seva definició per assegurar que les prioritats de Catalunya hi quedin reflectides.