• Print

SmartCat i Tertulia Digital signen un acord per divulgar les TIC a Catalunya

L’objectiu és impulsar la tasca divulgadora que es fa a través del pla 'Catalunya Territori TIC', destinat a municipis, empresaris i ciutadans.

21/11/2017 09:11
tertulia

Daniel Marco, director de l’estratègia SmartCat, i Tomàs Cascante, president de Tertulia Digital, van aprofitar la celebració de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) per signar un acord de col·laboració entre les dues entitats per divulgar les TIC a Catalunya a través de la nova Associació Tertúlia Digital.

Durant l’acte, Marco va destacar la feina que ha estat fent l’entitat dirigida per Cascante des del 1998 i va explicar que l’objectiu de l’acord és impulsar la feina de Tertulia Digital i informar de manera continuada sobre les novetats en innovació tecnològica i el seu impacte a nivell institucional, empresarial i social.

Per la seva banda, Cascante va concretar els objectius de l’acord i va explicar que es concretarà en el pla Catalunya Territori TIC. Aquest pla mantindrà informats permanentment als municipis, empresaris i ciutadans sobre l’actualitat TIC, la innovació tecnològica i la transformació digital. A més, també servirà com plataforma per presentar les iniciatives que es facin per tot el territori, des dels municipis més petits fins a Barcelona.

Aquesta informació s’analitzarà i es difondrà en temps real i en diversos formats perquè els propis municipis puguin distribuir-la als diversos actors de la manera més eficient possible.

 

Les dues entitats col·laboren des del 2014 impulsant el 12x12 Congress i els premis DonaTIC, que s’atorguen a les professionals més destacades del país.