• Imprimeix

bitbot.cat

bitbot.cat és un programa de promoció de l’oferta extraescolar d’activitats en els àmbits de la programació i la robòtica

bitbot.cat

L'educació és un element clau per aconseguir ciutadans competents en el món digital i, en la societat actual, entenem que són competents aquelles persones capaces de produir continguts i solucions per aquest món, no només de consumir-los.


Les empreses del sector de les TIC requereixen més professionals dels que, a hores d'ara, surten de les nostres universitats i escoles i, la previsió, és que l’oferta laboral en aquest sector segueixi creixent en el futur.


El programa bitbot.cat promou l’oferta extraescolar d’activitats en l’àmbit de la programació i la robòtica a través d’un catàleg en línia d’aquestes activitats, de xerrades i d’una oferta de formació per a monitors. Acostar als infants la programació, la robòtica o el disseny 3d a través del lleure des de ben petits és una aposta segura per aprofundir en la seva competència digital i per a aconseguir més vocacions en tecnologia.

Objectius

 

  • Aprofundir en la competència digital dels joves
  • Promoure el creixement de les vocacions tecnològiques

 

Líder i participants

Líder                                     Participants

                   

Data d'actualització:  09.02.2017